اگر کاشت ناخن با پودر را انجام می دهید یا به عنوان مشتری از این روش کاشت برای قد دادن به ناخن های خود استفاده می کنید، بهتر است بدانید که موادگذاری پودر یکی از مهمترین بخش های کاشت ناخن بوده است. چراکه نحوه ترکیب پودر و لیکویید و میزان آن ها می تواند در تولید یک مواد آدامسی خوب تاثیر گذار باشد. برای این کار شما باید در گام اول بدانید که به چه موادی و صد البته به چه ابزارهایی برای مواد گذاری نیاز دارید. حال اگر قصد دارید تئوری مباحث موادگذاری پودر را به طور کامل یاد بگیرید، بهتر است تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
کاشت پودر چیست؟
کاشت پودر در واقع کاشت مادر بوده و بسیاری از افراد از آن برای کاشت ناخن مشتری های خود استفاده می کنند. در واقع کاشت پودر همان کاشت اکرلیک بوده که به ترکیب لیکویید و پودر اکرلیک گفته می شود. از مزایای این تکنیک خشک شدن مواد بدون نیاز به دستگاه یو وی است ولی یادگیری و از همه مهمتر پیاده کردن درست آن بسیار دشوار بوده و تجربه و تبحر در آن نیازمند تمرین فراوان است.
آموزش مواد گذاری ناخن با پودر
برای اینکه با مواد گذاری بیشتر آشنا شوید، بهتر است به این نکات توجه داشته باشید که شما می توانید پس از زیرسازی که شامل فرم دهی به ناخن، مانیکور روسی و خراش دادن سطح ناخن است، مواد گذاری را شروع کنید. البته یاداوری این مسئله مهم خالی از لطف نبوده و از اهمیت ان نیز کم نخواهد کرد، که زدن محلول ضد قارچ به کل ناخن و لبه های ناخن می تواند از بروز هرگونه میکروب و قارچی جلوگیری کند. از طرفی استفاده از پرایمر غیر اسیدی سبب می شود تا حد زیادی اسیدیته ناخن شما با موادی که برای کاشت استفاده می کنید یکی شود. حال اگر بخواهیم مراحل مواد گذاری را به صورت کامل توضیح دهیم، این مراحل شامل موارد زیر است.
موادگذاری پودر به وسیله لیکویید، پودر کاشت، قلم اشکی، گوده و دستمال
برای اینکه کاشت پودر را انجام دهید بهتر است به این نکات توجه داشته باشید که تهیه این مواد و ابزارها واجب و الزامی بوده است و شما می توانید از این طریق کاشت ناخن با پودر را به راحتی انجام دهید در هنگام خرید لیکویید توجه به نکته الزامی بوده سعی کنید لیکوییدی که برای دندان پزشکی استفاده می شود را خریداری نکنید، چرا که این نوع ماده می تواند سبب بروز حساسیت های پوستی در شما بشود.
موادگذاری پودربسیار مهم است
برای برداشتن مواد شما می توانید از روش های زیادی که هر ناخن کار به شما آموزش می دهد استفاده نمایید، ولی آسان ترین و قابل فهم ترین روش برای برداشتن مواد این است که در گام اول بسنجید که سطح ناخن به چه میزان از مواد نیاز داشته سپس با توجه به آن مواد را بردارید. برای اینکار در ابتدا قلم اشکی را داخل لیکویید کرده و سپس آن را درآورده و درون پودر طی سه مرحله با فشار کم دست و تنها با لمس کردن مواد، مواد را برداشته و 3 ثانیه صبر می کنیم و سپس مواد را بر روی ناخن پخش می کنیم. مهمترین نکته ای که باید در هنگام مواد گذاری به آن توجه کنیم زاویه 45 درجه قلم درون پودر بوده که سبب می شود شما مواد به میزان کافی بردارید.
با لبه قلم موادگذاری پودر را پخش کنید
اگر می خواهید اصول اولیه مواد گذاری درست را یاد بگیرید؛ بهتر است این نکته را بدانید که تمامی این مراحل باید به آرامی انجام بپذیرد و شما نباید به هیچ عنوان در هنگام موادگذاری پودر عجله کنید و سعی کنید این کار را با سرعت انجام دهید. پس از اینکه مواد به صورت آدامسی درآمد شما می توانید با لبه قلم خود به راحتی مواد را بر روی ناخن خود پخش کرده و از همه مهم تر آن را با فشار کم روی ناخن فرم بدهید.
پس از اینکه مواد گذاری به اتمام رسید، نوبت به دورگیری می رسد که شما می توانید توسط سوهان برقی این کار را به سرعت انجام داده و کاشت ناخن را به اتمام برسانید. دورگیری ناخن پس از مواد گذاری یکی از مباحث همی بوده است که هر فردی که می خواهد کاشت مادر را یاد بگیرید، باید آن را با دقت بالایی بیاموزد. تمرین موادگذاری ناخن یکی از مهمترین تمرین هایی بوده که هر فردی که مبتدی است باید با صبر و حوصله ان را تمرین کند تا بتواند پس از مدتی از عهده ان بربیاید.
آموزش مواد گذاری ناخن با فرمر
کاشت مادر یا همان کاشت پودری به دو صورت انجام می پذیرد، یا با استفاده از تیپ و یا با استفاده از فرمر که هر فردی می تواند با توجه به نیاز خود یکی از این دو نوع روش کاشت را انتخاب کند. تیپ گذاری ناخن یکی از روش هایی بوده که شما می توانید با تیپ که به صورت ناخن مصنوعی نصفه است عمل کاشت ناخن را انجام دهید، ولی برخی دیگر از فرمر که به صورت برچسب های کاغذی بوده شروع به قد دادن به ناخن می کنند. حال شما برای این کار بهتر است مراحل زیر را انجام دهید تا کاشت ناخن شما به درستی انجام شود.
- زیرسازی
- مواد گذاری
- دورگیری
- سوهان کشی
تنها تفاوت این روش کاشت با تیپ گذاری ناخن در این است که در روش تیپ، این ناخن های به اصطلاح مصنوعی به عنوان یک اسکلت عمل کرده و مواد بر روی آن سوار شده و به اصطلاح علم مهندسی لنگر نمی اندازد. ولی در استفاده از فرمر بهتر است به این نکته توجه کنید که اگر به میزان موادی که در کاشت استفاده می کنید، دقت نکنید ممکن است که مواد لنگر می اندازد و ناخن دچار شکست شود. از این رو در صورت استفاده از روش فرمر حتما آن را نزد یک ناخن کار حرفه ای امتحان نمایید. مواد گذاری با پودر هلویی نیز این روزها طرفداران زیادی داشته و بسیاری از افراد سعی داشته اند تا با استفاده از این مواد، بدون نیاز به لاک ژل کار کاشت ناخن خود را به بهترین نحو انجام دهند.
مواد گذاری ناخن کاشت پودر
برخی از افراد در هنگام آموزش دادن موادگذاری پودر این موارد را به هنرجویان خود آموزش می دهند، تا آن ها به درستی با ترکیب لیکویید و پودر آشنا شوند.
- اگر مقدار لیکویید بالاتر از میزان پودر باشد، مواد شره می کند
- اگر میزان پودر بیشتر از لیکویید باشد، مواد خشک می شود
اگر می خواهید موادگذاری پودر درستی را انجام دهید به سطح ناخن و قد ان توجه کنید، اگر می خواهید بر روی یک ناخن قد بلند مواد گذاری کنید، طبیعی است که به مواد بیشتری نیاز دارید، برای این کار براش را یکبار لبه گوده زده و با زاویه کم حدودا 30 درجه وارد مواد کنید. اگر قد ناخن متوسط است بهتر است 1.5 بار قلم را داخل گوده کرده و با زاویه 45 درجه مواد را بردارید. اگر قد ناخن کوتاه است به مواد کمتری نیاز دارید برای اینکار قلم مو را دوبار داخل لیکویید کرده و سپس با زاویه بیشتری درون پودر می کنیم.
علت سوزش پوست و ناخن پس از کاشت پودری
برخی از افراد که کاشت ناخن با پودر را انجام می دهند متاسفانه به این نکته توجه نمی کنند که این روش کاشت به دلیل موادگذاری، سوهان کشی و دورگیری اصولی باید زیر نظر یک فرد با تجربه انجام شود، و متاسفانه این کار را با قیمت پایین تر به یک فرد مبتدی می سپارند. اما متاسفانه باید گفت که یک فرد مبتدی به دلیل نداشتن تجربه کافی در هنگام ترکیب کردن مقدار لیکویید و پودر دچار مشکل می شود. از این رو بهتر است بدانید که استفاده زیاد از لیکویید و حتی استفاده از لیکویید هایی که برای دندان پزشکی استفاده می شود می تواند سبب ایجاد سوزش و مشکلات پوستی برای افراد بشود. از این رو به این نکته توجه کنید که به هیچ عنوان این روش کاشت را به یک فرد مبتدی با کمترین قیمت نسپارید.
در آخر
- کاشت ناخن با پودر با تمرین زیاد به یک کار حرفه ای درمی آید
- مواد گذاری با پودر یکی از مهمترین بخش های کاشت پودری است
- ترکیب لیکویید و پودر نباید سبب شل و خشک شدن مواد بشود
- مواد باید حالت آدامسی به خود بگیرید
- از لیکویید مخصوص کاشت استفاده شود
ما در اینجا از شما دعوت می کنیم که اگر ناخنکار هستید در صورت کم و کاستی در مقاله فوق ما را با ریزه کاری های موادگذاری بیشتر آشنا کرده و نظرات خود را در این قسمت با ما به اشتراک بگذارید؛ و اگر به عنوان یک مشتری یا فردی که از این روش کاشت استفاده کرده نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را در خصوص کاشت ناخن پودری با ما اول نظری ها در میان بگذارید تا آگاهی و دانش دوستانی که در این خصوص اطلاعاتی ندارند، به واسطه شما دوستان بالا برود.